
Yönetim Kurulu Başkanımız Zeki Özdemir, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.
Törende, mezun olan öğrencilere diplomaları takdim edildi. Başkan Özdemir, başarılı öğrencilere diplomalarını vererek sevinçlerine ortak oldu.
Sivas’ın turizm potansiyeline dikkat çeken Özdemir, şunları söyledi:
“Turizm, sadece bir sektör değil; aynı zamanda şehirlerin kimliğini dünyaya tanıtan bir vitrin görevi görüyor. Sivas, tarihi, kültürel zenginlikleri, termal kaynakları ve doğal güzellikleriyle bu alanda büyük bir potansiyele sahip. Ancak bu potansiyelin gerçek bir değere dönüşebilmesi için nitelikli insan kaynağına ihtiyacımız var. Bugün mezun olan gençlerimiz, bu nitelikli insan kaynağının bir parçası. Sahip oldukları bilgi birikimiyle sadece turizm sektörüne değil, aynı zamanda Sivas’ın tanıtımına, marka değerine ve ekonomik gelişimine katkı sunacaklarına inanıyorum.”
Tören, öğrencilerin kep atma merasimi ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.