• Başkanlardan, Odamıza Teşekkür Ziyareti

Tesviyeciler ve Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil ve Oda Başkanlarından oluşan heyet, Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızı (STSO) ziyaret etti.

• 6 Aylık Dönemde İhracat Yüzde 24 Arttı

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Eken, 2020 yılının ilk 5 ayında ciddi düşüş yaşandığını dile getirerek, “Sivas’ta, son 6 aylık süreçte geçen yıla oranla Yüzde 24.44’lük artış yaşandı” dedi.

• MÜSİAD'dan Odamıza Teşekkür Ziyareti

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Salim Eminoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken’i ziyaret etti.

• Kamuoyuna Duyurulur

Son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Demirağ İçin 93 Milyon TL Ödenek Çıkartıldı’ başlıklı haberde yer alan bilgilerin yanlış anlaşılması nedeniyle aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duyulmuştur.