• Ekiplerimiz Denetimleri Sürdürüyor

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, işyerlerini denetleyerek uyarılarda bulundu. Başkanımız Eken, denetimlerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın çalışanlara çiçek takdim etti.

• Başkanımız Eken: Tedbiri Elden Bırakmayalım

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, Kontrollü Normalleşme Sürecinde rehavetin sonuçlarının daha sıkı tedbirler gelmesine neden olabileceğini belirterek, esnafları kurallara uyulması konusunda uyardı.

• Şubat Ayı Meclis Toplantımız Gerçekleştirildi

Odamız Şubat ayı Meclis Toplantısına, Vali Salih Ayhan, SGK, KOSGEB, İŞKUR, İl Tarım ve Orman, Defterdar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürleri, 1. OSB ve Demirağ OSB müdürleri ile İŞGEM müdürü katılarak meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.

• Ağıralioğlu'ndan Odamıza Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızı (STSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Eken ile istişarede bulundu.

• İHRACATIMIZ YÜZDE 6 ARTTI

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan verilerine göre Sivas’ta Ocak ayı İhracatı 6 Milyon 127 Bin 41 Dolar olarak gerçekleşti. Sivas’ın ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre Yüzde 6,05 artış gösterdi.

• Nasıl İhracatçı Olunur? Eğitimi Düzenlenecek

Salgın süresince üyelerine yönelik online olarak çok sayıda eğitim düzenleyen Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO), üyelerimizin ihtiyaçlarına göre farklı konularda eğitimler vermeye devam ediyor.