• Tam Kapanma Tedbirleri

Tam kapanmanın detayları belli oldu. İçişleri Bakanlığı, 29 Nisan Perşembe günü başlayıp 17 Mayıs Pazartesi sabah saat 05'te sona erecek olan tedbirlerle ilgili genelgeyi 81 il valiliğine gönderdi.

• Başkanımız Eken'in 23 Nisan Mesajı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

• Yetki Belgesi Olmayan Kuyum Ticareti Yapamayacak

Kuyum ticaretine yetki belgesi zorunluluğu getirildi Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Kuyum Ticareti Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

• Mart Ayı İhracatımız Yüzde 49,41 Arttı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, yılın ilk çeyreğinde yapılan ihracat rakamlarını değerlendirerek, 2021 yılının ilk çeyreğinde Sivas’ta 19 Milyon 535 Bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini söyledi.