Özbekistan Pazarına Giriş ve Fırsatlar
  • 09.03.2022 16:53:48
  • Etkinlik Tamamlandı

Sayın Üyemiz,

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ihracat hacmini artırmalarına yardımcı olmak, yeni pazar arayışında olan üyelerini desteklemek ya da ihracat potansiyeli bulunan üyelerinin ihracat pastasından pay almasını sağlamak amacı ile eğitim, seminer ve toplantılar düzenlemektedir.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası İhracat Destek Ofisi organizasyonunda "Özbekistan Pazarına Giriş ve Fırsatlar" konulu online bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

23 Mart 2022 tarihinde saat 15:00'te (TSİ) gerçekleştirilmesi planlanan bilgilendirme seminerinde, Ticaret Bakanlığı Özbekistan Ticaret Müşavirimiz Abdullah Yavuz Türker konuşmacı olarak yer alacaktır.

Etkinliğin zoom platformu üzerinden yapılması planlanmış olup, etkinliğe ilişkin detaylar aşağıda yer almaktadır, tüm ilgili üyelerimize duyurulur.

Meeting ID: 914 8618 4663

Password: sivastso