Odamız Müşteri Memnuniyet Sistemini Hayata Geçirdi
  • 22 Ekim 2021 Cuma

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızda (STSO) ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Sistemi denetimi gerçekleştirildi. Belgelendirme kuruluşu tarafından gerçekleştirilen denetim sonucu Odamız ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Sistemi’ne geçti.

Online olarak gerçekleştirilen denetime Genel Sekreterimiz Erol GENCER, Akreditasyon Sorumlumuz Banu KONK ve Şikayet Sorumlumuz Sümeyra KOÇ katıldı.

Başarılı geçen denetim sonrası açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa EKEN, “STSO olarak verdiğimiz hizmetler kapsamında üyelerimizin aldıkları hizmet ile alakalı geri bildirim süreçleri ve bu geri bildirimlerden yola çıkarak uygulanan iyileştirme çalışmalarımıza yeni uygulamamız olan ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Sistemi ışık tutacaktır. Müşteri şikayetlerini daha verimli, daha etkin ve sürdürülebilir şekilde bir şekilde yönetmek için yönetim araçları sunan ve geri bildirime açık olan etkin bir müşteri memnuniyeti sistemi inşa etmek için denetimimiz başarılı ile gerçekleştirilmiştir. Bu sistem sayesinde üyelerimizin talep ve beklentilerine daha hızlı dönüş yapacağız. Üyelerimizin memnuniyetine odaklı hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.