• Sivas TSO Olarak Taşın Altına Gövdemizi Koyduk

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Kalkan ile yöneticileri, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Eken’i ziyaret etti.

• TOBB Nefes Kredisi 2021

Üyelerimiz adına yapmış olduğumuz talepler doğrulusunda TOBB ve KGF iş birliği ve Odamızın desteği ile verilecek Nefes Kredisi’nde şartlar belli oldu.

• TOBB Genel Kuruluna Katılım Sağladık

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) TOBB Delegeleri, salgın nedeniyle online olarak düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 76. ve 77. Genel Kurulu'na katıldı.

• TOBB VE VİSA’DAN “AKILLI KOBİ” İLE DİJİTALLEŞME SEFERBERLİĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Visa, KOBİ’lerin özellikle pandemi döneminde daha da belirginleşen dijitalleşme ihtiyacına yönelik Akıllı KOBİ platformunu hayata geçirdi. Platform, KOBİ’lere pandemi döneminde işlerini sürdürebilmeleri için dijitalleşmeye yönelik...