Türk Rus Ortak Sanayi Çalışma Grubu Hk.
  • 19-03-2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen ve  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yazısına atfen;

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve Rusya Federasyonu Sanayi ve Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Türk-Rus Ortak Sanayi Çalışma Grubu'nun (OSÇG) 14. Dönem Toplantısı'nın, 7-8 Nisan 2021 tarihlerinde Moskova'nın Tula Bölgesi'nde gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, iş insanlarımızın Rusya Federasyonu'nda (varsa) karşılaştığı sorunlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Ekte yer alan formun üyelerimiz tarafından doldurularak en geç 25 Mart 2021 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletilmesi rica edilmektedir.

Konuya ilişkin forma ulaşmak için lütfen tıklayınız.