UR-GE Projemiz (Mermer Kümesi)

SİVAS’TAN ÇİN’E MERMER İHRACATI…
Ticaret Bakanlığı ve Odamız işbirliğiyle yürütülen UR-GE - Sivas Doğaltaş ve Mermer Kümesi Projesi kapsamında Çin’e yurt dışı pazarlama ziyareti düzenlendi.

Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Ümit Yerlikaya'nın katıldığı programa projede yer alan Özmersan, Tramertaş, İstiklal İnşaat, Özmerter ve Apsa Mermer firmalarından toplam 11 kişi katıldı. Program kapsamında Yunfu, Xiamen ve Shutiuo bölgelerinde depo ve showroom ziyaretleri, Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti, Mermer Meslek Odası ziyaretleri düzenlendi. Xiamen da ise B2B (ikili iş görüşmeleri ) gerçekleştirildi. Firmalar, ihracatlarını artıracak görüşmeler yapma imkanı buldu.

Ekip içerisinden Çin’e mal satarak müşteri yelpazesini genişleten üyelerimiz de oldu.